Met gepaste trots laat ik jullie weten dat ik één van de bloggers bij de Nationale Hulpgids geworden ben!!! Eens in de maand zal er een artikel verschijnen in de pagina van de Nationale Hulpgids over bijzondere mensen die ik tegenkom als Zelfstandige professional bij SenGeO of tegen ben gekomen tijdens mijn 24 jaar ervaring als Sociaal Pedagoog. Al deze blogs zijn ook op deze website te lezen.

Klik hier om naar de blog te gaan die geplaatst is op de Nationale Hulpgids.


Op 13 januari 2016 heeft SenGeO een presentatie aan de vrouwenbond in Zevenaar gegeven, samen met Per Saltoo en Maaike Coaching. Onze missie is het nadenken over alles wat te maken heeft met het ouder worden, te bevorderen. Dan komen de juiste beslissingen vanzelf. Immers, niet alleen een slimme meid, maar ook de senior moet goed voorbereid zijn op zijn of haar toekomst. Graag komen we overal in Gelderland Midden presentaties geven. Bent u ook geïnteresseerd? neem contact met me op!


Klik op de afbeeldingen voor meer informatie

 


U kunt ons sinds kort ook vinden in PGB-vacature centrale

 

 

SenGeO is miv 1 februari ook te vinden via Ouderenzorg.links.nl


Sinds 1 januari 2016 werkt SenGeO samen met de wijkteams van Arnhem Noord. Ook staan wij vermeld op de website "Zo doen we het in Arnhem". Misschien krijgt u wel via één van de coaches onze flyer....Neem dan contact met ons op! wij bieden u alle hulp en ondersteuning wat niet door de WMO wordt vergoedt.


Sinds dec. 2105 is SenGeO Gouden Thuiswerker van de Marktplaats voor Senioren Service "Beter Thuis".


Feiten & cijfers

 

Hierbij een aantal feiten en cijfers over ouderen in Nederland en de problemen waar zij mee kampen. klik op de foto voor alle informatie.