Nevenactiviteiten

Toen Susan ZZP'er werd schrok ze van de prijzen die gevraagd worden voor het maken van websites of voor pakkende huisstijl. Dit deed haar besluiten om het allemaal zelf te leren en het tegen een eerlijke prijs aan te bieden. In die 2 jaar tijd heeft zij inmiddels vele ZZP'ers hiermee kunnen helpen.

Ze ontdekte echter ook dat de startende ZZP'ers tegen veel meer aanliepen zoals: Personal Branding, zaken rond belastingen, het vinden van klanten, het opbouwen van netwerken, het goed vindbaar zijn op Google, het maken van een flyer, het denken en handelen als een ZZP"er.....Susan heeft intensive trainingen hierin gevolgd. Daarom kan ze starters naast bijvoorbeeld een website, een extraatje meegeven.

www.susanblanco.nl


klik op afbeelding voor meer informatie
klik op afbeelding voor meer informatie

Susan is van Spaans afkomst. In 20 jaar tijd verzamelde zij hilarische versprekingen van haarzelf en andere meertaligen. Vorig jaar besloot zij om al deze verspreking naar een uitgever te sturen. Het boek "Ik spreek vloeibaar Nederlands" is het resultaat. Daarnaast is zij ook blogger bij de 'Nationale Hulpgids' en 'Vrijheid in de Zorg'.

klik op afbeelding voor meer informatie
klik op afbeelding voor meer informatie

De overtuiging van Susan dat alles en iedereen een tweede kans verdient in het leven ziet u terug in Tierelatinos.

Voor Susan wordt niks of niemand afgeschreven, overal ziet zij de uitdaging om ergens iets moois van te maken. Met Tierelatinos geeft zij afgeschreven spullen een tweede kans. Zo maakt zij de mooiste kettingen van oude CD's, Nespresso-cupjes, sleutels en pegels van oude kroonluchters. U kunt geheel naar eigen smaak uw eigen persoonlijk ketting laten maken.