Ben jij een (startende) ZZP'er in bijvoorbeeld Zorg of Welzijn?

Klik hier voor meer informatie
Klik hier voor meer informatie

 

WEET JIJ ZEKER DAT JIJ JE ALS EEN ZZP'ER GEDRAAGT EN DAT JE ACHTERAF GEEN PROBLEMEN ZULT KRIJGEN MET DE BELASTINGDIENST?

 

Loop je al een tijd met de droom rond om een Zelfstandige Zorgprofessional te worden maar je durft niet want je hebt geen idee van wat er op je afkomt?

 

Ben jij een ZZP'er of een (startende) ondernemer in Zorg & Welzijn en heb je behoefte aan coaching, intervisie, een betaalbare website of iemand die jou de kneepjes van het je gedragen als ZZP'er leert, zodat jij aan de fiscale eisen van de belastingdienst voldoet?

 

Met name wanneer je altijd in LOONDIENST hebt gewerkt, zul je moeten leren ANDERS te denken en te doen! Laat geen geld liggen, loop geen risico op boetes achteraf, vind bij jou passende opdrachtgevers.

 

Ik kan je helpen! Jarenlang heb ik gewerkt als leidinggevende, procesbegeleider en coach binnen de zorg. Ik heb o.a. een team van ruim 40 ambulante medewerkers gecoacht en ondersteund. Ook heb ik intervisiegroepen opgezet en begeleidt binnen de extramurale sector.

 

Als Zelfstandige Zorgprofessional heb ik veel uitgezocht op het gebied van belastingen, acquisitie, marketing, verzekeringen, netwerken en nog veel meer. Als ervaringsdeskundige kan ik je op allerlei fronten coachen en voorzien van allemaal handige praktische weetjes. Daarnaast zal ik je eye-openers bieden.

Mijn achtergrond als Sociaal Pedagoog en Psychosomatisch Gedragstherapeut zet ik in om belemmerend gedrag om te turnen met als doel inzicht/kennis, bevrijding, focus en vertrouwen.

 

* Ook Coöperaties of Thuiszorg organisaties binnen de zorg kunnen een beroep op mij doen om hun ZZP'ers zo te coachen dat er voldaan wordt aan de fiscale regelgeving.