"Door jou konden we rustig een week op vakantie gaan"

Ik heb je leren kennen als iemand die zeer ervaren is in het begeleiden van oudere mensen. Op rustige en tactvolle wijze heb je mijn moeder ondersteund in haar dagelijkse dingen, zodat ze nu weer meer de draad op kan pakken en zich zekerder voelt. Je straalt vriendelijkheid en betrokkenheid uit. Door jou konden we rustig een week op vakantie gaan omdat we wisten dat mijn moeder bij jou in goede handen was.

 

Ina de Ridder

 


"Je bent een fijne collega"

Als collega ken ik Susan sinds een half jaar en begeleiden wij dezelfde cliënt. We hebben regelmatig contact. Dit ervaar ik als heel prettig en waardevol.

 

Soraya van der Hulst

 


"Mijn moeder waardeerde haar erg"

Susan heeft enkele maanden wekelijks voor mijn vergeetachtige moeder gekookt. Ook is zij meegegaan met ons toen wij gingen oriënteren naar een geschikte verpleeghuis. Je kon aan alles merken dat zij veel ervaring heeft in de zorg. Ze heeft ons bijgestaan in het uitzoeken van een goede plek voor mijn moeder. Zij heeft dit met veel zorg en respect, vanuit het hart gedaan. Mijn moeder waardeerde haar erg.

 

Elly


"Dankzij haar durf ik weer naar buiten"

Na mijn scheiding, het overlijden van mijn ouders en het verliezen van mijn baan, brak ik bij de enkels af.  Ik werd depressief en was een sociale fobie aan het ontwikkelen. Via de WMO kwam op een dag Susan in mijn leven. Door haar ingrijpen bij de Praktijkondersteuner mocht ik naar een psycholoog. Daar werd ik behandeld voor mijn fobie en voerde Susan samen met mij de opdrachten uit die ik kreeg. Zij was heel motiverend, betrokken en inspirerend. Ik kan me écht geen betere begeleider voorstellen. Het gaat nu weer stukken beter met mij, dus zijn we aan het afbouwen.

 

Annie


"Het leven is voor mij weer zinvol geworden"

Doordat ik geheel onverwachts, binnen één week tijd, alleen kwam te staan omdat mijn partner en mantelzorger overleed, kon ik mijn leven, als 82 jarige, niet meer op de rails krijgen. Het leven had voor mij geen enkele zin meer en was ik mezelf in allerlei opzichten aan het verwaarlozen.

Bekenden waren de mening toegedaan dat zij, wanneer er niks zou veranderen, over een paar weken wel weer een uitnodiging zouden ontvangen voor een uitvaart. Via de gemeente wisten zij echter Susan te vinden en wandelde zij op een sombere dinsdagochtend mijn leven binnen. Wat een geluk!!

Omdat zijn gespecialiseerd is in onder meer het bieden van begeleiding en ondersteuning aan kwetsbare ouderen wist zij mij zodanig te helpen, te begeleiden en te raken door wat ze zei dat het leven voor mij weer zinvol is geworden. De ene keer luistert ze vol empathie en warmte naar mij, de andere keer krijg ik een pedagogische 'schop' onder mijn kont en geeft ze daar waar nodig sturing of grijpt in. Net wat er nodig is, op het moment dát het nodig is.

Ook wijst zij mij op mijn kwetsbaarheid en geeft ze mij tips hieromtrent. Zij onderhoudt het contact met de thuiszorg en houdt een oogje in het zeil.....Wat ben ik blij dat zij in mijn leven is gekomen!

 

B. Bommel

"Ze is een echte troubleshooter"

Als ouderenadviseur begeleid ik sinds maart 2018 samen met Susan een cliënt.
Vanaf het begin werken we intensief met elkaar samen en dit gaat allemaal in zeer goed overleg!
Ik ervaar dit als zeer plezierig. Susan is erg professioneel en zeer betrokken in haar werk!
Ze zegt wat ze gaat doen, doet wat ze heeft gezegd en koppelt dit gelijk terug. Ze is een echte trouble-shooter. Je kunt dus volledig op haar vertrouwen.
Kortom een erg prettig persoon om mee te werken en om mee om te gaan.
Ook de cliënt is erg enthousiast over de door haar verleende zorg, op het moment dat de zorg stopt zal hij haar erg missen!
Yvonne
(ouderenadviseur bij Stichting Stoer)

"Ik kan u dan ook niet anders dan     warm aanbevelen bij anderen"

Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken voor de zorg die u hebt gegeven aan mijn vriend uit Velp, of Jan zoals ook u hem de laatste tijd aan mocht spreken.

 

U hebt niet alleen uw zorg aan hem gegeven, maar dat ook nog met 5 anderen gecoördineerd. U hebt dat op meer dan goede wijze gedaan en ik ben u er heel erg dankbaar voor.

 

U hebt laten zien dat u kunt improviseren, organiseren, maatregelen kunt nemen bij calamiteiten en daadwerkelijk de zorg kunt coördineren, ook onder moeilijke omstandigheden.

 

Ik kan u dan ook niet anders dan warm aanbevelen bij anderen, omdat ik daarmee weet dat zij in goede handen zijn, waar een hoofd en een hart op of achter zit.

Kortom dank, en dank dat ik u heb mogen leren kennen.

Met een vriendelijke en gemeende groet,

 

Cor van Kampen


"Mijn oma keek uit naar haar komst"

Susan is in de laatste levensfase van oma heel betrokken bij ons allen geweest. Ze kwam 3 keer per week bij oma en vertroetelde haar. Ze keken samen foto-albums en als oma fit genoeg was nam ze haar in de rolstoel mee naar buiten. Mijn oma keek uit naar haar komst, want Susan was heel lief voor haar en zorgde ervoor dat de hulp van de Thuiszorg gesmeerd liep. Na het overlijden van oma heeft ze mij begeleidt in het rouwproces.

 

Bedankt voor alles lieve Susan

 

Nora Wagemakers