Familie en Mantelzorgers

 

Juist u als familielid, ouder, kind of mantelzorger/partner kunt mijn opdrachtgever zijn.

 

Familie/ Kinderen

Misschien maakt u zich wel eens zorgen over uw vader of moeder of andere kwetsbare dierbare familielid......

U gunt uw ouders een mooie oude dag, en uw kwetsbare dierbare een betrokken begeleider. Natuurlijk komt u zelf geregeld langs bij hem/ haar en onderneemt u al van alles. Maar een week heeft maar zeven dagen en u kunt er gewoon niet altijd voor hem/ haar zijn.

Of het nou gaat om huisarts, ziekenhuis bezoek, samen iets leuks doen of wat extra aandacht en gerichte begeleiding. Er zijn altijd momenten dat mensen wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Stelt u zich eens voor dat uw dierbare regelmatig iets leuks gaat doen met SenGeO of dat ik bepaalde klussen van u overneem en een bijdrage lever aan het bevorderen van de zelfredzaamheid en sociale participatie.

Ik bied hiermee op structurele basis onderhoudend gezelschap, begeleiding en aandacht. Woont uw dierbare zelfstandig? Doordat ik regelmatig contact heb met hem/ haar, kan ik mogelijke veranderingen in de thuissituatie signaleren, aan u doorgeven en met u meedenken. 

 

Mantelzorger

Ook voor u, als mantelzorger/ partner, geldt bovenstaande. Bent u even niet in de gelegenheid uw naaste te vergezellen of te ondersteunen? dan kunt u met een gerust hart mijn hulp inschakelen. Ik kan de begeleiding op afgesproken momenten van u overnemen en zo kan ik u ondersteunen als mantelzorger.

Vanzelfsprekend ben ik bereid mijn kennis met u te delen, ik kan u bijvoorbeeld voorzien van bruikbare tips om het u allemaal gemakkelijker te maken.

Heeft u een luisterend oor nodig? ik ben er voor u en zal mijn best doen om u op te beuren op de momenten dat het allemaal even tegen zit. U zult ervaren dat u er niet meer helemaal alleen voor staat.